Ledenpagina Backpackgids Bali

Backpackgids Bali is een serie e-books die speciaal is ontwikkeld voor zowel onervaren als meer ervaren backpackers. De bundel bevat verschillende ondersteuningsvormen die jou helpen bij het plannen en realiseren van jouw droomreis naar Bali.

Let op: Mochten er updates zijn, dan melden wij dit en kun je deze hier kosteloos downloaden. Mocht je problemen ondervinden, laat het ons dan even weten.

Belangrijk: lees dit eerst

Als het downloaden van één of meerdere bestanden niet lukt, wis dan de geschiedenis + cache van je browser. Probeer het vervolgens opnieuw. Een andere mogelijkheid is om het via een andere browser (Chrome, Safari, Firefox) te proberen.

Een ander dingetje dat ik je wil zeggen: het is in verband met copyright niet toegestaan (lees: illegaal) om mijn producten op welke manier dan ook te verspreiden. Ik ga ervan uit dat je respect voor mijn werk hebt en dit dus ook niet doet.

Klik op de onderstaande pictogrammen om je e-books te downloaden

[membership_download style=”1″][download title=”Backpackgids Bali – Alles wat je nodig hebt om jouw droomreis te realiseren” icon=”style1-Pdf-64×64.png” icon_folder=”file_download” file=”https://www.backpackgidsbali.nl/wp-content/uploads/2020/07/Backpackgids-Bali.pdf” package=”” level=”1″ new_window=”Y” hide_alert=””][/download][download title=”60 Tips & Tricks – Om het maximale uit je reis op Bali te halen ” icon=”style1-Pdf-64×64.png” icon_folder=”file_download” file=”https://www.backpackgidsbali.nl/wp-content/uploads/2020/07/60-tips-en-tricks-Bali.pdf” package=”” level=”1″ new_window=”Y” hide_alert=””][/download][/membership_download]

 

Ga je ook nog naar andere plekken op de wereld?

Ga je behalve naar Bali misschien ook nog andere plekken bezoeken? Dan raad ik je aan om een van onze andere gidsen te bekijken.

Naast Backpackgids Bali bieden we de volgende producten aan:

 

Reis jij met me mee?

Behalve de reisgidsen, heb ik ook een reisblog waar je waarschijnlijk veel aan hebt. Daarop geef ik je tips, inspiratie en andere toffe info. Neem eens een kijkje.

Blog: Backpackblog.nl
Facebook: Facebook.com/backpackblog

 

Tot slot…

Klik hier om gebruik te maken van een leuke korting die ik je cadeau geef voor je eerste AirBnB-ervaring.

Heel veel plezier met de voorbereidingen en je trip!

Groeten,